Kennel Av Hjørnsbo
Labrador Retriever

Foravtale !

Hvordan foravtale hos meg fungerer

Jeg vil ved enkelte anledninger sette ut en valp eller to fra et kull, på foravtale. Hvis du er intresert i en valp på for fra oss, vil jeg kunne tilby en valp til halv pris, eventuelt gratis, mot at hunden skal ha et eller flere kull hos meg, (i følge avtalen vi skriver). Hunden skal da stilles til min disposisjon når jeg ber om det, og leveres hos meg ved paring og valping.

 

TISPE:

Ved foravtale så forventes det at tispen stilles til min disposisjon når jeg ber om det. (Foravtalene vil variere ut i fra hvilken kontrakt vi skriver, vanlig er 1-2 eller 3 kull) De obligatoriske helsetester vil bli utført når tispen er 12 måneder og som jeg bekoster. Du er ansvarlig for å opplyse meg om når løpetiden starter. Når hun da blir gammel nok for å ha kull (minimum 24 måneder) vil hun pares på førstkomende løpetid, du vil da få ansvaret for å si fra til meg, så vi kan avtale henting av tispen for paring. (Det vil være ditt ansvar.) Det er ønsklig at tispen hentes hjem til meg når hun starter løpetiden, hun vil da bo her inne hos meg som et familiemedlem fram til hun er paret. Når tispen er paret, vil hun kunne reise hjem til dere igjen, og skal være der fram til 1 til 2 uker før forventet fødsel. jeg vil da hente tispen og hun vil da bli hos oss fram til valpene er levert (8-9 uker gammle). Du er velkommen til å hilse på tispen din så ofte du måtte føle for det, i den perioden hun skal være her. Avtale på 1 kull er at det betales halve beløpet for valpen og jeg skal ha 1 kull på tispen med minimum en levende valp av hvert kjønn. Ved avtale på 2 kull betales det ingenting og jeg skal ha 2 kull på tispen med minimum 2 levende valper i hvert kull.Ved det 3 kullet, kan jeg tilby deg som forvert, enten en valp eller penger for en valp under den forutsettningen at det blir født fler en 1 levende valp.

 

HANN:

Ved foravtale så forventes det at hannen stilles til min disposisjon når jeg ber om det. De obligatoriske helsetester vil bli utført når hannen er 12 måneder og som jeg bekoster. Foravtale på hann er halv pris på valpen pluss 3 kull etter fylte 12 måneder. Det forventes av forvert at jeg kan komme med tispen hjem til dere for paring, eventuelt at hannen bor her hos meg under paringene i en til to uker. Det vil bli gitt varsel til forvert når tispen har begynt å blø, slik at de kan vente seg et besøk i løpet av en periode på 5 til 12 dager.

GENNERELT:

Jeg ønsker en mail med info om deg og familien din og om hvordan livet til hunden skal være hjemme hos dere. Jeg ønsker også at dere tar dere en tur for å hilse på, for å se om vi kan klare å ha et sammarbeid.. For å være forvert for en av mine hunder, så må du være bosatt i Østfold, da du vil være ansvarlig for å frakte hunden til oss ved flere anledninger. Når forvertsperioden er gjennomført, vil hunden overføres til forvert kostnadsfritt.

Vi kommer til å skrive kontrakt hvor begge parter må signere på, Om forvert bryter kontrakten skal hunden tilbakeføres til meg. Om forvert flytter på utsiden av Østfold, skal hunden tilbakeføres til meg.

Hvis du tror forvert kan være noe for deg, så ta gjerne kontakt .Update 24/3-16
Home News About Us Our Dogs Puppies For Sale Gallery Links Contact In Memory

© Av Hjørnsbo Kennel 2004